De 1,5 meter mediatraining

Studio Zuidas verzorgt mediatraining voor maximaal drie personen op onze trainingslocatie in Amsterdam, volledig  volgens de 1,5 meter richtlijnen. Iedere deelnemer ontvangt het protocol voor deze 1,5M mediatraining vooraf. 

 

Hoe werkt het? Studio Zuidas heeft twee verdiepingen: de TV Studio op de begane grond en de Podcast studio en meeting room op de eerste verdieping. Op beide verdiepingen is voldoende  ruimte om afstand te houden. Bij de entree, het toilet en de trap moeten wij  rekening houden met de beperkte ruimte.

 

We ontvangen deelnemers in een tijdbestek van 20 minuten, waarbij iedere deelnemer een tijdslot  krijgt van 5 minuten. Wij ontvangen ieder deelnemer persoonlijk. Zodra de bel gaat, openen wij de entreedeur die naar buiten open zwaait. Wij doen een stap terug, zodat de deelnemer zijn of haar jas in de garderobe kan ophangen. 

 

Wij gaan voor naar de TV Studio, zodat de deelnemer kan zien waar hij/zij later gaat oefenen en nemen de trap naar de eerste verdieping. Aan de grote vergadertafel hebben wij slechts vier stoelen geplaatst, zodat we allemaal op afstand van elkaar kunnen zitten voor het begin van de training.

 

Tijdens pauzes serveren wij koffie, thee,  frisdrank en water vanuit de koffiecorner. Deelnemers kunnen deze meenemen naar de plek aan tafel, aan de sta-tafel of de bank, of bij mooi weer meenemen naar buiten. 

 

Bij de trap heeft dalend verkeer voorrang op stijgend verkeer. Bij de entree en het toilet gaat verkeer naar buten voor op verkeer naar binnen. 

 

In de TV studio plaatsen wij twee stoelen aan twee brede tafels, met voldoende afstand. Wie oefent loopt langs de zijde van de tafel waar hij/zij zit naar de camerapositie.

 

In de Podcast Studio is ruimte voor een trainer en twee deelnemers bij de microfoons. De andere deelnemer kan het gesprek gemakkelijk volgen.

 

De plaatsen waar afstand gehouden moet worden zijn alle gemarkeerd. Voor en waar nodig tijdens de training  wordt apparatuur waarmee deelnemers werken gereinigd.

Stuur ons een bericht

en we nemen zsm contact op met je